В кожної господині є улюблена сковорідка із антипригарним покриттям, на якій готувати одне задоволення. Але з часом ця сковорідка втрачає свої антипригарні властивості і їжа починає «прилипати». Це відбувається також і через те, що ми не завжди правильно миємо сковорідку. Антипригарне покриття дуже чутливе до механічних пошкоджень.
Отже, що не можна робити:
1. Не можна мити агресивними засобами; 2. Не можна застосовувати порошковий засіб; 3. Не можна застосовувати металевий йоржик та жорстку щітку; 4. Засіб від пригарів можна застосовувати ЛИШЕ ДЛЯ ЗОВНІШНЬОЇ СТОРОНИ сковорідки; 5. Не варто мити в посудомийній машинці, навіть покриття ingenio. Воно все одно з часом починає псуватися
ЯК ВСЕ Ж ТАКИ МИТИ СКОВОРІДКУ?
Щоб сковорідка довше слугувала потрібно мити лише делікатними рідкими засобами та м’якими губками. Чудовим рішенням є засіб для ручного миття посуду LYNKS. Він не лише відмиє жирну сковорідку, а й не пересушить Ваші ручки, бо має зволожуючі компоненти.